Paul Mitchell

  • House of Hair Paul Mitchell Awapuhi wild ginger

Paul Mitchell

Paul Mitchell produkter er mere end bare luksus hårpleje, det er et produkt med en holdning. Produkterne består af naturlige vandopløselige og CO2 neutrale ingredienser. Sulfat-fri og fri for skadelige parabener.
Fra produktion til dit hår er der aktivt gjort en indsats for at beskytte miljøet til fordel for næste generationer.
I dag benytter det amerikanske brand udelukkende naturlige og rene ingredienser i sine produkter. Mange af ingredienserne er dyrket på egen farm på Hawaii, hvilket bidrager til, at dit hår plejes og skånes bedst muligt.
Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige og en sand fornøjelse at bruge. Den milde duft, renheden og effekten ved produkterne gør, at når du først har prøvet disse lækre hårprodukter, så falder du aldrig tilbage til noget andet.

Paul Mitchell værdier

Brandets grundværdier er renhed, kvalitet og gennemskuelighed. Disse værdier lever stadig videre i bedste velgående, og produkterne er faktisk renere end nogensinde før. Det daglige salg af produkterne bidrager til at gøre denne verden til et smukkere sted, og bevare vores naturlige ressourcer, beskytte vores dyr og sikre rettighederne for alle mennesker. Der plantes træer globalt for en del af omsætningen.
Disse lækre produkter er langt mere end luksus hårpleje – det er en holdning. De velkendte emballager, er naturligvis fremstillet i genanvendeligt plast, i trit med resten af Paul Mitchell filosofien.

Paul Mitchell serie

Hos House of Hair finder du et spændende udvalg, af de allerbedste produkter. Her kan du vælge den shampoo, conditioner og styling produkt, som passer bedst til dit hår. Vi mener, at alle fortjener et lækkert hår og vi ved, at vi kan levere netop det.
Vi fører hele den populære hvide serie, Wild Ginger & Tea tree serie i salonen, samt alle deres styling produkter.

Vi glæder os til at se dig i salonen.

Call Now Button